Doneer

Wil jij ons steunen met een donatie? Heel graag natuurlijk! Je kunt bijvoorbeeld een eenmalige of jaarlijkse donatie doen, of ons maandelijks steunen met een klein bedrag.
Ons rekeningnummer is NL66 TRIO 0379347032 ten name van Stichting ProActief Nepal.

Op de pagina ‘Dit doen wij in Nepal‘ kun je lezen wat wij doen met jouw donatie. Wil je dat jouw donatie voor een specifiek project wordt ingezet, vermeld dit dan bij je overschrijving. Wij zullen zorgen dat het op de goede plek terecht komt.

Omdat onze stichting een ANBI-keurmerk heeft, zijn giften boven een bepaald bedrag fiscaal aftrekbaar.

Doe mee aan een sponsoractiviteit

Stichting ProActief Nepal organiseert met regelmaat sponsoractiviteiten. We hebben een aantal vaste activiteiten en eenmalige activiteiten. Heb je interesse voor een activiteit, neem dan contact met ons op, via mail, telefoon of onderstaand contactformulier.

Vaste activiteiten

Sponsorreis

Ieder jaar organiseren wij voor twaalf geïnteresseerden een sponsorreis naar Nepal. We bezoeken projecten van diverse stichtingen in Nepal en maken kennis met Nepalezen die ontwikkelingswerk doen in hun eigen land.  Natuurlijk maken we ook tijd vrij om wandeltochten te maken, bijzondere plekken te bezoeken en contacten te leggen met Nepalezen. We doen dit samen met mensen die Nepal op hun duimpje kennen. November en maart zijn mooie maanden om Nepal te bezoeken: droog en overdag 24 graden. Wil je er meer over weten, dan kun je hier een voorbeeld vinden van het programma van een sponsorreis.

Sponsordiners

Tien keer per jaar organiseren wij een sponsordiner in Arnhem voor twaalf geïnteresseerden. Je kunt je alleen inschrijven, met zijn tweeën of met een groepje. De diners zijn € 60,-, hiervoor krijg een geweldig gezellige en culinaire avond met een wijnarrangement. Jouw hele  € 60,- gaat naar de stichting, wij betalen het eten en de wijn.

Eenmalige evenementen

We hebben al een aantal evenementen achter de rug, soms georganiseerd door ons zelf en soms ook georganiseerd door anderen. De bewoners van het Zwaluwpark in Arnhem organiseren jaarlijks een wijn-spijsmiddag met een sponsoractie voor ons. Zo’n initiatief is geweldig en indien nodig kunnen wij ook ondersteuning bieden. Zelf verkopen we sjaals van yak-wol of kasjmier-wol, waarvan alle winst naar onze projecten gaat.

Voor vragen of opmerkingen, laat een bericht achter

Marijke Beers

secretaris

marijkebeers@upcmail.nl
t: +31 (0) 6 142 560 68

My title